Igraonica Zadar

Twister igraonica u Zadru nalazi se u Supernova centru. Veseli zidovi oslikani su morskim motivima i šarenilom. Igraonica je namijenjena za djecu od 1. do 12. godine. Do 3. godine života mališani trebaju pratnju punoljetne osobe, a nakon 3. godine za njih su odgovorni naši stručni i uvijek veseli animatori. U našoj igraonici klince očekuju nezaboravni rođendani, tjedne kreativne radionice i još puno Twister zabavnog sadržaja. Kod nas su i roditelji uvijek dobrodošli, a dok se dječica igraju oni piju kavicu ili sudjeluju u igri sa svojim mališanima. Twister igraonica u Zadru dječicu i roditelje veseli već dugi niz godina i s ponosom stoji pod sloganom Twister – moja najdraža igraonica!

Iznajmite cijelu igraonicu za privatnu zabavu, odaberite poseban tematski rođendan za Vašu djecu, ili pak Vi opušteno uživajte u slavlju dok se djeca igraju i druže sa vršnjacima, a sve pod budnim okom dobro pripremljenih animatora.

U igraonici Vas čekaju labirint sa nizom prepreka, odvojeni prostor za nogomet i košarku, trampolini, zid za penjanje, bazeni sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, tobogan i prolazi za istraživanje.

Media kutak sa PlayStation 4 igraćim konzolama djeci će pružiti super zabavu!

Zakup igraonice?

Igraonica Zadar daje ti mogućnost da imaš cijelu igraonicu samo za sebe! Kontaktiraj nas mailom ili telefonski radi dogovora termina i cijene!